Gyakornoki program a Neticle-nél

Az Engame Akadémiával közös programunk keretei között először indítottuk útjára gyakornoki programunkat. Mesélünk arról, hogy ez miből fog állni és milyen releváns tapasztalatokkal és tudással tudjuk segíteni gyakornokunkat az egy hónapos program alatt. Ha téged is érdekel hasonló lehetőség, olvass tovább, nézz körül aktuális állásaink között vagy küldd el jelentkezésed a [email protected]

Az Engame Akadémia öt éve segíti a fiatalokat abban, hogy álmaikat megvalósítva külföldön tanulhassanak tovább. Kezdetben csak az egyetem kiválasztásához és a felvételi jelentkezéshez nyújtottak támogatást, de hamar rájöttek, ennél jóval több kell, a magyar oktatási rendszer ugyanis teljesen más elvárásokat támaszt a diákok felé mind a felvételit, mind az egyetemi helytállást illetően, így a felkészítést már hamarabb el kell kezdeni. Ennek kereteibe pedig közel sem csak a hagyományos értelemben vett oktatás fér bele, hanem számos fieldtrip, tábor, projekt is.

Büszkék vagyunk rá, hogy együttműködhetünk az Engame-mel, és így mi is hozzátehetünk egy követ a tehetséges diákok külföldi továbbtanulás felé vezető útjához. Kooperációnk részeként tavasszal egy fieldtrip keretei között fogadtuk az érdeklődőket és vezettük be őket az online médiafigyelés, valamint startupok világába. Most nyáron pedig egy egy hónapos gyakornoki program keretében fogadtuk Szegi Mátyást, az Engame program egyik tehetséges végzős, jövőre az USA-ban továbbtanulni készülő diákját.

engame1
Szegi Mátyás egy hónapot tölt a Neticle-nél gyakornokként

Matyi a következőket írta arról, mit is vár ettől a hónaptól:

“A munkaerő piacon a tapasztalat mellett az egyik legnagyobb értéknek tartom a kapcsolati tőkét. Remélem, hogy a gyakornokság alatt sok új ismeretségre tehetek szert, amiből a jövőben is profitálhatok. Nem csak szakmai kapcsolatokra gondolok, hanem olyan új ismerősökre is, akikkel munka után tudunk kötetlenül tudunk csapatépíteni, akikkel az egy hónap lejárta után is kapcsolatban tudunk maradi.

Mivel gyakorlatias vagyok, szeretnék megismerkedni a legújabb marketing megoldásokkal, amiket csak „terepen” tanulhatok meg. Nekem ez az igazi marketing, nem a tankönyvi verzió. Egész biztos vagyok benne, hogy a leginnovatívabb trükköket leshetem el a Neticle-nél.

Nagyon szeretném megfigyelni, hogy milyen egy jól működő cég belső szerkezete, hogyan tudjátok motiválni az alkalmazottaitokat, mitől lesz igazán összetartó egy csapat, jó egy vezető.

Minden rám bízott feladatot szívesen elvégzek. Remélem az elkövetkező egy hónap alatt felelősségteljes feladatokat fogok kapni, és hozzá tudok járulni a Neticle további sikereihez.”

Már ebből a pár gondolatból is kitűnik, hogy Matyi korát meghazudtoló komolysággal és céltudatossággal kezeli a lehetőségeket, feladatokat és kihívásokat. Reméljük, a következő egy hónapban valóban hasznos tapasztalatokkal gazdagodhat nálunk – mi teljes mellszélességgel ezen vagyunk.