Elhoztuk a médiafigyelés (és idő spórolás) jövőjét

Általában kisebb fejlesztésekről, újdonságokról szoktunk beszámolni, most viszont egy sokkal nagyobb volumenű hírrel érkeztünk: bemutatjuk a médiafigyelés jövőjét. Merthogy mostantól új felületünkön pörgethetitek a médiaelemzést – és már szuper izgatottak vagyunk, hogy megmutathassuk nektek!

Öt év tapasztalatait, visszajelzéseit, és a médiafigyelés legújabb trendjeit beépítve született meg új, mesterséges intelligencia alapú, optimalizált kezelőfelületünk, a Neticle Media Intelligence.

Az új rendszer megalkotásánál az volt a célunk, hogy a rendkívül erőforrás- és időigényes, nagy mennyiségű szöveges adat feldolgozása bárki számára könnyen átlátható és értelmezhető legyen. A beépített újítások segítségével időt, energiát spórolunk számodra – és persze a hatékonyabb használatról és insightokról is gondoskodtunk.

Jól hangzik, ugye? Íme az öt fő funkció, ami mostantól megkönnyíti munkádat.

1.Tedd fel kérdésed és rögtön választ kapsz rá

Tudod mit szeretnél látni, de nem tudod melyik grafikon kell hozzá? Nem szeretnél bajlódni a beállításokkal? Csak tedd fel kérdésed saját szavaiddal és rögtön megkapod a megfelelő grafikont a megfelelő beállításokkal. Ennyire egyszerű, még súgó sem kell hozzá.

Ez a funkció a magyar piacon egyedülállóan képes köznyelven megfogalmazott üzleti kérdéseket (pl. Mit kerüljek el egy kampány során?) értelmezni, és azokra vizualizált adatokkal válaszolni. A mesterséges intelligencián alapuló kérdezősávval lerövidülnek az online médiaelemzési munkafolyamatok, tanulás és adatelemzői jártasság nélkül is azonnal kinyerheted a legfontosabb insightokat.

2. Nyerj időt az automatikus insightokkal és riasztásokkal

Reputációs kockázatot jelentő, váratlan, esetleg jelentősebb változást jelentő esemény esetén a rendszer valós időben, azonnal értesítést küld – így biztos nem maradsz le semmilyen lényeges történésről, az aktualitásokra (legyen szó új trending témáról, vagy krízisről) valós időben tudsz reagálni.

3. A trendek és kiváltó okok csak egy kattintásra vannak tőled

Sokszor nem elég a változások nyomon követése – a kiváltó okok és a trendek megértése alapvető fontosságú lehet, ha reagálni szeretnél rá. Az insightok megtalálása nem könnyű, időigényes feladat, azonban erre is van megoldás. Olyan átfogó, optimalizált workflow-t dolgoztunk ki, mely során bárhol jársz a rendszerben, bármilyen kiugró értékre, említésre, vagy napra vagy kíváncsi, egyszerű lefúrással megtalálhatod. Rögtön látni fogod a fő témákat, egy rövid összefoglalót, a legfontosabb grafikonokat – és persze az említéseket is, részletezve, hogy minden kérdésedre választ kapj.

4.  Kész riport template-ek várnak

Ha szeretnéd többféle területen is alkalmazni a médiaelemzés eredményeit (legyen szó akár termékfejlesztésről, tartalomgyártásról vagy kampánytámogatásról), az előre elkészített riport sablonokkal nem jelent gondot az adatok rendszerezése. A sablonokat a gyakori médiaelemzési feladatok alapján állítottuk össze és folyamatosan bővítjük. Elkészítésük mindössze néhány kattintást vesz csak igénybe, így rendkívül hatékonyan tudod majd használni őket.

5. Jelöld meg a már feldolgozott említéseket, írj melléjük megjegyzést vagy küldd el e-mailben egyetlen kattintással

A Neticle Feed View funkció célja a találatok közötti könnyű kereshetőség. Horváth Róbert, vezető fejlesztőnk szerint gyakori igény az ügyfelek részéről, hogy megtalálják a termékükkel kapcsolatos legfontosabb fogyasztói visszajelzéseket. „Olyan hasznos ötleteket, megfontolandó kritikákat és fejlesztési javaslatokat tartalmaznak a webes visszajelzések, amiknek a keresése és kiszűrése könnyen megoldható az új rendszerben. A Neticle Feed View-val további szűrőkkel szegmentálhatók, kisebb csoportra bontva elemezhetők a találatok, a márka szempontjából a legjelentősebbek megjelölhetők és könnyen visszakereshetők, így a legfontosabb és legértékesebb tanulságok gyorsan levonhatóvá válnak.”

Szeretnéd kipróbálni az új felületet vagy csak lenne pár kérdésed hozzánk? Kérd ingyenes demonkat vagy írj nekünk és 24 órán belül felvesszük veled a kapcsolatot!