Mi újság, Zurvey? – Kérdőívkészítővel és látványos kezelőfelülettel bővült kérdőívelemzőnk

Két funkcióval is bővült kérdőívelemző termékünk, a Zurvey! Korábban a szentimentelemző motorral felszerelt eszköz Excel-fájlt küldött a kész elemzésekről, új kezelőfelülete azonban már letisztult és átlátható grafikonokon is megmutatja az eredményeket. A másik nagy durranást pedig még nem is említettük: mostantól akár saját kérdőívet is létrehozhatsz néhány lépésben.

Készíts saját kérdőívet gyorsan és egyszerűen!

A Zurvey most már nem csak feltöltött táblázatokat képes elemezni, hanem a kezelőfelületen belül is létrehozhatsz új kérdőívet. Az elkészítése nagyon egyszerű: először add meg, hogy körülbelül hány választ vársz a kérdőívedre, utána pedig drag-n-drop módszerrel állítsd össze a számodra megfelelő kérdőívet feleletválasztós, rövid vagy hosszú egyéni válaszos, esetleg adatbeviteles kérdéssablonokból. A végén pedig az eredmények értelmezésével sem kell túl sok időt töltened: a Zurvey minden választ kielemez neked.

Értsd meg a kérdőíved válaszait percek alatt!

Az Excel nagyon jó arra, hogy elemzésekben és kimutatásokban mélyedjünk el, de jól tudjuk, hogy a legtöbb kollégának gyors válaszokra és egyértelmű üzenetekre van szüksége. Új kezelőfelületünkkel ez is gyerekjáték lesz: a Zurvey az adatokat letisztult, látványos chartokon mutatja be, így percek alatt megértheted, hány pozitív, negatív vagy semleges válasz érkezett, és hogy a fő témákat és kulcsszavakat milyen kifejezésekkel vagy érzelmekkel hozták összefüggésbe a kérdőív kitöltői. Ha pedig valamire részletesen kíváncsi vagy, le tudsz fúrni a találatokra, és a válaszokat megjelenítve rögtön megértheted az értékek mögött rejlő okokat. Ja, és még valami: tapasztalatból tudjuk, hogy az ilyen vizuális chartokkal telepakolt prezentációk minden főnök szívét megdobogtatják!

Még nem tudod, mi az a Zurvey?

A Zurvey egy kérdőívelemző szolgáltatás, ami gyorsan és érthetően elemzi a kérdésekre adott válaszokat. A szentimentelemző motorral az egyéni, szabad szavas válaszokat is megvizsgálja, és felismeri a szövegek pozitív, negatív vagy semleges polaritását, valamint összegzi az előforduló kulcsszavakat, témákat és érzelmeket, így többé nem kell hosszú órákat töltened a kérdőíveid válaszainak olvasgatásával!

Ha szeretnéd kipróbálni a Zurvey-t, ezen a linken tudsz ingyenes próbalehetőséget kérni!