Letisztult, szép és egyértelmű – Bemutatjuk a Zurvey kezelőfelületét lépésről lépésre

Az előző bejegyzésben arról írtunk, milyen új funkciókkal bővült a Zurvey, most pedig azt mutatjuk be, hogyan működik a rendszer kezelőfelülete. Ha Te is készen állsz, pattanjunk be az irányítópult mögé!

A bejelentkezést követően a főoldalt láthatod, ahol feltöltheted a válaszokat tartalmazó Excel-fájlodat, vagy új kérdőívet hozhatsz létre. Ha korábbi vagy elemzést vagy kérdőívet szeretnél újra megnyitni, a bal oldali sávban tudod őket elérni az Elemzések és Kérdőívek menüpont alatt.

Töltsd fel az Excel-fájlodat!

Feltöltés után néhány beállítás vár téged, hogy a Zurvey igazán testre szabottan tárja eléd az elemzéseket – máris mutatjuk, mik ezek.

  1. Itt a korábbi beállításaid is megjelennek, így ha azokat szeretnéd a most feltöltött táblázatra vonatkoztatni, választhatsz onnan is. Ha teljesen új elemzést szeretnél, csak simán kattints a Folytatásra!
  2. A következő lépésben add meg, hogy mit jelentenek a táblázatod egyes sorai, és kattintással jelöld ki, melyik sor az, ahol a szabad szöveges válaszok vannak.
  3. Most jön a lényeg, a kulcsszavak beállítása! Itt azt kell megadnod, hogy pontosan mit szeretnél megtudni a visszajelzésekből. Ha például arra vagy kíváncsi, hogy a válaszadók mit gondolnak a céged ügyfélszolgálatáról, kulcsszónak az ügyfélszolgálatot add meg, valamint írd be a lehetséges szinonimákat is (pl. ügyintéző). Itt is tudsz régebbi kulcsszavak közül válogatni, így nem kell újra egyesével beírnod a kulcsszavakat és szinonimákat.
  4. Ha ez is kész, már csak egy dolgod van: várni és lazítani néhány percet, amíg az elemzésed elkészül.

Készíts kérdőívet néhány kattintással!

A Zurvey lehetőséget nyújt arra is, hogy kérdőívet hozz létre gyorsan és egyszerűen. A készítőfelület jobb oldalán találsz különböző szövegmezőket és kérdéstípusokat (feleletválasztós, rövid vagy hosszú egyéni válasz, adatbevitel stb.), majd drag-n-drop módszerrel állíthatod össze ezekből a saját kérdőíved. Ha kész vagy, kattints a jobb oldali Megosztás gombra, ami egy linket generál neked, hogy máris bombázhasd a célcsoportodat!

Dashboard vagy Excel? Segítünk, melyiket használd!

A Zurvey által készített elemzést letöltheted Excel-táblázat formájában, de igénybe veheted a Dashboardot is. Előbbi szövegesen, a kezelőfelületünk pedig látványos, grafikus chartokkal mutatja meg, hányszor és milyen megítélésben említették a kulcsszavakat, listázza a legtöbbször előforduló entitásokat, és feltárja azt is, hogy a kulcsszavaidat milyen más kifejezésekkel, és milyen összefüggésekben említették legtöbbször.

Ha felkeltettük érdeklődésed, és szeretnéd kipróbálni a Zurvey-t, keress minket bizalommal!