Időt és energiát spórol a Zurvey kérdőívelemző

Szabadulj meg a hosszan tartó, monoton kérdőívelemzésektől a Zurvey használatával – igen, az egyéni, szabad válaszok elolvasásától is. Szentimentelemző motorunk ugyanis képes felismerni és pontozni a válaszok pozitív, negatív vagy semleges polaritását, azonosítja a fő témákat, érzelmeket és még sok minden mást is. Következzen három olyan terület, ahol a Zurvey gyorsan és hatékonyan végzi el helyetted a feladatot, legyen szó bármilyen szöveges adat elemzéséről.

Ügyfélelégedettségi felmérés

Az NPS (Net Promoter Score) mutatót sokan máig a piackutatás Szent Gráljának tartják, de mindannyian tudjuk, hogy az igazán beszédes insightok a mérőszámok mögötti egyéni véleményekben rejtőznek. Az NPS kiértékelésekor sokszor felmerül az a probléma, hogy a szabad szavas válaszokat bonyolult és időigényes feldolgozni – de ez már csak a múlt! Töltsd fel a válaszokat tartalmazó táblázatot a Zurvey-be, automatizált rendszerünk pedig gyorsan feltárja azokat az összefüggéseket, amik megmutatják, hogy a válaszok miképpen befolyásolták az ügyfélelégedettségi mutatószámot. Így rögtön megtudhatod, milyen visszajelzésekre érdemes reagálnod, ami nagy segítség például a márkastratégia tervezésekor is.

Munkavállalói elégedettség

HR-es vagy, és szeretnéd a céged a legjobb munkahely címével büszkélkedjen, de fogalmad sincs, hogyan állj neki? A munkatársaid véleménye lehet, hogy választ nyújthat kérdésedre! Persze, a kollégák munkáltatói elégedettségi kérdőívekkel való zargatása nem valami kényelmes, de azt garantáljuk, hogy a válaszok kiértékelése már nem fog kellemetlen perceket okozni. A Zurvey ugyanis minden visszajelzést letisztult, informatív ábrázolásban tár eléd, így perceken belül megtudhatod, a többiek hogyan vélekednek a cégről mint munkáltatóról.

Tudományos felmérések

Az akadémiai közegben is nagy segítség lehet egy automatizált kérdőívelemző, hiszen az empíria, vagyis az elméletek megfigyelésekkel és felmérésekkel való alátámasztása sokszor elengedhetetlen egy sikeres publikációhoz. A Zurvey itt is segíthet, hiszen a vizsgálatok eredményeiből megállapítja, hogy a válaszok miképpen függnek össze a kutatás kérdéseivel vagy hipotézisével, és iránymutatást nyújt a folytatásához.

Ha szeretnéd, hogy a Zurvey a Te kérdőívedre kapott válaszokat is elemezze és értelmezze, kattints ide!