Trending szerzők, aktív párbeszédek – próbáld ki új riasztásainkat

Nem lehet eléggé hangsúlyozni, hogy milyen fontos a trendekre történő gyors reagálás, vagy a véleményvezérekkel való kapcsolat kialakítása. Ezek mind elkerülhetetlenek a world-of mouth világában, ha nem szeretnél sokadik lenni a trend-vonaton, vagy nem akarod megvárni, hogy tűzoltásra kerüljön a sor. Többek között ezért is hoztunk olyan új funkciókat, amiknek köszönhetően rögtön e-mail riasztást kapsz, így elsőként kapcsolódhatsz be a legaktívabb párbeszédekbe, vagy veheted fel a kapcsolatot a trending szerzőkkel.

Riasztás szokatlanul aktív párbeszédeknél

Többé nem kell egész nap a neten lógnod és azt figyelni, mikor robban egy újabb világmegváltó beszélgetés a termékedről valamelyik online felületen – a rendszer ezentúl e-mailben szól neked, ha kiugróan aktív párbeszédet észlel valahol.

Trending szerző riasztás

A Neticle most már akkor is értesít, ha egy szerző szokatlanul sokat ír a kulcsszavaddal kapcsolatban, így azonnal láthatod, ha valaki rápörgött a termékedre, és nem tartja magában a véleményét – legyen az pozitív vagy negatív.

Elindult a grúz rendszer

Magyarország, Románia és Bulgária után immáron Grúziában is megvetettük a lábunkat, így már a grúz weben is működik a rendszerünk. Ha van ott élő ismerősöd, akinek szerinted jól jöhet a Neticle szolgáltatása, ne felejts el szólni neki! 

Egyéni weboldalak monitorozása

Szeretnéd egy-egy weboldalon kiemelten figyelni, hogy mit írnak a termékedről? Ennek semmi akadálya, a profilodon a kívánt oldalakat immáron külön be tudjuk állítani, hogy a többi tartalomtól elválasztva tudd monitorozni az ott született említéseket.

Ha meghoztuk a kedved a Neticle kipróbálásához, kattints ide!

Ja, még valami: a Neticle Labs kérdőívelemző terméke, a Zurvey is két új funkcióval bővült múlt héten! Az elemzéseket most már látványos chartok is szemléltetik Neked , valamint beépítettünk egy saját kérdőívkészítőt is a rendszerbe.

Szeretnél az újdonságokkal közelebbről is megismerkedni?
Akkor próbáld ki az ingyenes verziót!