Most már PDF-ben is megkaphatod a legfontosabb infókat!

Megérkezett a Neticle legújabb funkciója, a PDF riportolás! Szokásunkhoz híven ismét az alapján választottunk fejlesztési irányt, hogy mire van szüksége leginkább az ügyfeleinknek. És vajon mit szeretnének az elfoglalt, szorgalmas dolgozók? Természetesen minél gyorsabban megtudni, mit gondolnak róluk az internetezők – az új PDF export lehetőséggel pedig azonnal meg is kapják rá a választ.

Miért jó a PDF riportolás?

Ez a lehetőség igencsak könnyebbé teszi a neten keletkező említések és vélemények megértését. Így ugyanis egyetlen fájlban láthatod a Neticle immáron több mint harmincféle grafikonját és chartját, amelyek a monitorozott márka, termék, cég vagy téma médiaelemzési eredményeit szemléltetik különböző szempontok szerint. Persze ne aggódj, nem kell az összeset végignézned: mi kiválasztjuk az igényeidhez megfelelőeket. A PDF kétféleképpen is elérhető: vagy a dashboard felületről tudod exportálni, vagy pedig kollégáink küldik el napi, heti vagy havi rendszerességgel. 

Miért hasznos ez Neked?

Nos, főleg azért, mert így nem kell mindig belépned a Neticle rendszerébe, ha valamit szeretnél megtudni saját vagy versenytársaid médiajelenlétével kapcsolatban. Az elemzés eredményei, és a kész válaszok rögtön ott lesznek a kezedben – azaz a képernyődön –, egy átfogó PDF fájlban.

De hogy néhány konkrétumot is mondjunk, íme néhány példa arra, miben tud segíteni a Neticle új funkciója:

  • Napi összefoglaló a kampányod vagy promóciód online megítéléséről
  • Heti áttekintés az ügyfelek visszajelzéseiről
  • Heti elemzés applikációk értékeléseiről Google Play és App Store kommentek alapján
  • Heti versenytárselemzés
  • Új véleményvezérek rendszeres azonosítása különböző felületeken
  • Hot topikok és trending tartalmak rendszeres összefoglalója

Mivel a PDF azonnal eléd tárja, mit gondolnak az internetezők, neked már csakis a következő lépésekkel kell foglalkoznod: a tervezéssel és a döntéshozatallal.

Szeretnéd kipróbálni? Akkor vedd fel velünk a kapcsolatot!

Mi az a Neticle?

Ha esetleg most találkozol a nevünkkel először, akkor érdemes még elmondanunk pár dolgot, hogy értsd, miért is olyan jó ez az új PDF riportolás. Mi egy médiafigyeléssel, médaielemzéssel és social listeninggel foglalkozó cég vagyunk, és minden releváns említést megtalálunk, amit rólad, versenytársaidról vagy bármilyen, figyelni kívánt cégről, márkáról, termékről vagy témáról írtak a weben. Az említéseket pedig sokféle szempontból elemezzük is: például, hogy mennyire pozitívak vagy negatívak, vagy hogy milyen érzelmek, helyszínek, személyek, kapcsolódó témák jelennek még meg a szövegekben. Ennek segítségével azonnal megismerheted az online jelenlétedet és a rólad keletkező véleményeket, anélkül, hogy egy percet is töltöttél volna cikkek, posztok, kommentek vagy értékelések olvasgatásával. Elég jó, nem?