A Neticle is ott volt a düsseldorfi Digital Demo Day-en

A Startup Campus és Magyarország Düsseldorfi Főkonzulátusának köszönhetően öt innovatív, hazai vállalkozás mutatkozott be a Digital Demo Day 2019 eseményen – az egyik pedig nem más volt, mint a Neticle!

Az eseményre 2019. február 7-én került sor, és az Észak-Rajna Vesztfália startup Innovation Hub által szervezte. Nagyjából 2000-en voltak a rendezvényen, köztük német és nemzetközi nagyvállalatok döntéshozói is, hiszen sok esetben ők azok, akiket az újító termékek és szolgáltatások a leginkább érdekelhetnek. Éppen ezért, a szervezők már hetekkel korábban elkezdtek találkozókat egyeztetni, így a cégek a helyszínen már rögtön tárgyalhattak a lehetséges együttműködésekről.

Mindemellett a startupok egy 30 m2 területet is kaptak standoláshoz, így egész nap fogadhattak meglévő vagy jövőbeli ügyfeleket. A Főkonzulátus kapcsolati hálózata és a Startup Campus német anyanyelvi munkatársainak köszönhetően maximálisan sikerült kihasználni az esemény adta lehetőségeket. A Digital Demo Day-en a Neticle-t Szekeres Péter CEO és Nikolina Babicic client service director képviselte. Péter így nyilatkozott a rendezvénnyel kapcsolatos tapasztalatairól:

„A Startup Campus hamar ráérzett mi kell a Neticle -nek. A folyamatos kommunikáció
és piacfelérés eredményeként már most bebizonyosodott, hogy mindhárom
termékünkre van piac Németországban. Az egyik régiós PR konzultációs cég, akivel
találkozót szerveztek nekünk, ismerte a versenytársunkat, és rögtön értette is az USP-t,
ami a megoldásunk mögött van. Két termékünk esetében megállapodtunk a
próbaidőszak megkezdéséről.”